RadioFM.rs - radio stanice Srbije
Facebook radiofm.rs
Logo
Šta su kolačići (cookies)?

"Kolačići" su mali tekstualni fajlovi koji su smešteni na Vašem računaru ili mobilnom uređaju preko internet brauzera (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome, Safari itd.). Kolačići ne sadrže nikakve lične informacije o vama i ne mogu da se koriste za identifikaciju pojedinačnog korisnika. Postoje dve vrste kolačića, trajni (regular) i privremeni kolačići (session cookies). Trajni kolačići ostaju na vašem računaru ili mobilnom uređaju duže vreme. S druge strane, privremeni kolačići se brišu čim zatvorite internet brauzer. Kolačići se mogu lako ukloniti sa računara ili mobilnih uređaja. Uputstvo za korišćenje kolačića i njihovo uklanjanje može se naći ispod opcije "Pomoć" u vašem internet brauzeru. Takođe možete blokirati sve kolačiće. Ako se odlučite za blokiranje "kolačića", neće sve funkcije sajta raditi na način na koji je zamišljeno.

Kolačići sa trećih sajtova

Mi koristimo Google Analytics za prikupljanje anonimnih statističkih informacija na našim stranicama. Google Analytics i Google Adsense (naši oglašivači) koriste kolačiće. Za više informacija pogledajte ovaj link.
Naš sajt koristi plugin društvene mreže Facebook (facebook.com) koji takođe koristi kolačiće. Za više ionformacija o politici mreže Facebook u vezi sa zaštitom podataka lične prirode, pogledajte ovaj link.